Trainers

Kettlebellsport Deventer

 

 

foto

 

 

   

 

 

Foto Dennis

Mijn naam is Dennis Eikelboom. Ik ben in 2014 in aanraking gekomen met de Kettlebellsport. Ik was herstellende van een zware knieblessure en was opzoek naar aanvulling op mijn hersteltraining. Na een proefles te hebben gedaan was ik verkocht aan de kettlebellsport.

In 2017 heb in mijn Kettlebellsport trainer diploma behaald bij de Kettlebellsport bond Nederland. en na 1 jaar lesgeven kreeg ik de kans om per 1 augustus 2018 Kettlebellsport Deventer (destijds Kettlebellsport holland) over te nemen.

 

Mijn favorite kettlebellsport discipline is de two arm Longcycle. Wat voor mij de sport zo speciaal maakt is de uitdaging die het met zich mee brengt.

De uitdaging om je techniek steeds beter en beter te kunnen maken, de uitdaging om tijdens je set het maximale van jezelf te vragen en de strijd met de gewichten en jezelf aan te gaan. waardoor elk klein succesje enorm veel genoegdoening geeft.

Naast het trainen en deelnemen aan wedstrijden geef ik met heel veel plezier groeplessen, workshops en personal training. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken aan hun doelen. hoe groot of hoe klein ze ook mogen zijn. Samen toewerken naar een wedstrijd of samen werken aan een fit lichaam.

ik houd er van om mensen uit te dagen om net dat kleine beetje extra te kunnen geven. Maar vooral plezier in het trainen vind ik het aller belangrijkste.

 

PR's tijdens wedstrijden
     
PR's tijdens wedstrijden tekst Ilse foto Ilse

 

 

 

 

 Kettlebellsport Deventer is

gecertificeerd door de 
Kettlebellsportbond Nederland 

 

 

 

 

 


Kettlebellsport Deventer
Hanzeweg 44  (lokatie Xcellent)
7418 AT Deventer

Tel.          06-55887785
E-mail      Dennis@kettlebellsport.nl