Trainers Kettlebellsport
Kettlebellsport Deventer

 

 

Dennis Eikelboom (hoofdtrainer)
Dennis (1985) is erkend KSBN kettlebellsport trainer. Daarnaast is hij toegewijd en getalenteerd beoefenaar van deze uitdagende sport. Dennis is een trainingsbeest met een enorme conditie. Hij heeft een prachtige techniek en kan hij zelfs met 2x32kg setjes draaien. Hij is eerste geworden op het onderdeel Longcycle 20kg bij de Rotterdam Kettlebell Cup in 2016, en derde op de biathlon bij de Rotterdam Kettlebell Cup 2018.

 

Ilse Schimmel  (assistent trainer)
Ilse (1982) is al vanaf het eerste uur in 2012 een zeer toegewijde beoefenaar van kettlebellsport en onze traditionele kettlebell bootcamp. Ze heeft ruime wedstrijdervaring en een Nederlands record (-58kg) one arm longcycle 16kg. Ilse is momenteel in opleiding bij de KSBN (Kettlebellsport Bond Nederland) o.l.v. Naomi Kooiker.

 

Ewout Staartjes  (gastdocent)
Ewout (1964) is oprichter van Kettlebellsport Deventer. Hij heeft in 2010 aan de wieg gestaan van kettlebellsport door als eerste in Nederland workshops aan te bieden in deze klassieke Russische sport. Hij heeft een aantal Russische kampioenen naar Nederland gehaald voor het geven van workshops.
Ewout heeft deelgenomen aan vele cursussen, trainingen en wedstrijden in Rusland en Oekraine. Hij is door de KSBN erkend trainer. Vanaf 1 aug 2018 geeft Ewout het stokje over aan Dennis en gaat hij fulltime verder met Yoga Dynamica en de Walrusclub (winterzwemmen) in Deventer. Ewout blijft beschikbaar als gastdocent voor kettlebellsport Deventer.

 


 

 


 

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kettlebellsport Deventer is

gecertificeerd door de 
Kettlebellsportbond Nederland 

 

 

 

 

 

 

Kettlebellsport Deventer
Tartustraat 2 (Crossfit Deventer)
7418 GX Deventer

Tel.          06-55887785
E-mail      Dennis@kettlebellsport.nl